miercuri, 30 septembrie 2009

Apă tahionizată Tach-o-splash 480 ml (16oz)


Descriere:
TS-16 alimentează Câmpul Subtil de Organizare Energetică (rom.-CSOE/SOEF-engl.) al fiecărei celule a corpului.
„Poate că Apa tahionizată Tach-O-Splash nu este cheia nemuririi, însă cercetările demonstrează că ea este cheia pentru a obţine o sănătate înfloritoare”. Dr. Gabriel Cousens.
Cercetătorii au demonstrat că Apa tahionizată Tach-O-Splash îmbunătăţeşte considerabil calitatea vieţii. Ea este totodată o cheie de acces către nivele superioare de vitalitate şi bunăstare.
COMPOZIŢIE: Apă purificată.
MODUL DE ACŢIUNE:
Prin încărcarea Câmpului Subtil de Organizare Energetică (CSOE) al fiecărei celule a corpului, Apa tahionizată Tach-O-Splash şuntează bariera hematoencefalică (un sistem de autoprotecţie, prin care celulele nervoase din creier sunt protejate de toxinele existente, din varii motive, în sânge) şi vă transformă întreaga fiinţă într-un superconductor, energizând Câmpurile Subtile de Organizare Energetică perturbate şi eliminând blocajele. Îndepărtarea blocajelor din sistemul energetic este una din cheile obţinerii sănătăţii înfloritoare şi a longevităţii. Amplificarea câmpului bioenergetic permite corpului dumneavoastră să înceapă procesul de detoxifiere fizică şi emoţională. Pe măsură ce structura corporală se purifică şi devine tot mai echilibrată, ea începe să se reîntoarcă la starea sa naturală de echilibru.
INDICAŢII: Datorită eficacităţii sale, Apa tahionizată Tach-O-Splash poate fi folosită în orice situaţie. CANTITATE: Apa tahionizată Tach-O-Splash este disponibilă în 2 variante: Sticlă de 120ml (4oz) ce conţine aproximativ 2 100 de picături, cu picurător. Sticlă de 480ml (16oz) ce conţine aproximativ 8 400 de picături, fără picurător. DOZARE: Este important ca procesul detoxifierii să fie suficient de lent pentru a se menţine confortabil. MODURI DE ÎNTREBUINŢARE: Câte două picături în apa pentru plante sau pe pământ după ce planta a fost resădită. Se amestecă 20-40 de picături în creme sau în loţiuni pentru a le spori forţa de acţiune. Stropiţi-vă cristalele cu Tach-O-Splash şi bucuraţi-vă de aerul armonizator din încăpere. Echilibrează şi întăreşte sănătatea animalelor dvs. de companie. CONTRAINDICAŢII: Nu are
ALTE PRODUSE TAHIONIZATE UTILE: OS-H40 Ultra-C Tablete Tahionizate
BG-4 Alge Albastre-Verzi Tahionizate
GM-146 Green-Matrix Tahionizată
ST-200 Spirulină Tahionizată

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu