miercuri, 30 septembrie 2009

Celula Tahionizată de 24mm, de culoare turcoaz

Descriere:
T24-AQU este o antenă direcţională eficientă pentru atragerea energiei într-o zonă specifică.
Celula Energetică Tahionizată de 24mm direcţionează fluxul tahionic prin suprafaţa plană a celulei. Oricine foloseşte culorile în scop terapeutic ştie că fiecare culoare are propriul tip de energie sau frecvenţă de vibraţie. Când culoarea este combinată cu tahioni, energia rezultantă este atât de puternică încât energia culorii reprezintă doar 5% din energia totală. Deci culoarea poate fi aleasă în funcţie de preferinţă; alegeţi culorile care vă plac.
Celulele Energetice acţionează la fel ca Micro-Discurile. Când sunt zonă dezechilibrată trebuie purtate cât mai mult posibil, 24 din 24 de ore. Se vor îndepărta doar în timp ce faceţi duş sau baie şi apoi se aplică din nou.
Când un sistem în stare de dezordine este supus unui flux concentrat tahionic, sistemul va reveni în starea de echilibru. Gabriel Cousens, M.D. se referă la acest efect numindu-l procesul de „întinerire”. Acest fenomen mai este cunoscut şi ca diferenţa dintre entropia pozitivă şi entropia negativă. Entropia pozitivă este definită ca haos, dezordine sau boală. Entropia negativă înseamnă echilibru sau ordine. În procesul îmbătrânirii, entropia pozitivă creşte în mod continuu. Odată ce corpul ajunge la un anumit prag al entropiei pozitive, el nu îşi mai poate îndeplini funcţiile şi are loc procesul morţii. Pe de altă parte, procesul de întinerire are loc ca urmare a creşterii entropiei negative. S-a demonstrat că Celulele /Microdiscurile Energetice Tahionizate măresc entropia negativă, favorizând astfel echi-librarea şi armonizarea corpului. Întinerirea este unul dintre avantajele folosirii materialelor tahionizate.
MODUL DE ACŢIUNE:
Ori de câte ori plasaţi Celulele/Microdiscurile Energetice pe o zonă lezată sau dezechilibrată ele trebuie menţinute pe acea zonă până când toate simptomele au dispărut şi încă două, trei zile după aceea. Cât timp Celula/Microdiscul Energetic(ă) este aplicat(ă) pe corp, ea/el va atrage energie la nivelul CSOE. CSOE converteşte tahionii în exact frecvenţele necesare pentru a restabili ordinea. Cu alte cuvinte, CSOE converteşte tahionii în energie biologică utilizabilă. Această energie biologică utilizabilă este cea care ajută corpul să se vindece singur.
MODURI DE ÎNTREBUINŢARE:
1. Leziuni – Nu uitaţi, cu cât plasaţi mai repede instrumentul tahionizat pe leziune cu atât mai repede se va vindeca.
Exemplu – cum se tratează un genunchi inflamat:
a. Aplicaţi din belşug Panther Juice sau Ultra Freeze pe zona genunchiului şi lăsaţi lichidul sau crema să se usuce complet.
4
b. Folosind Adeziv pentru Celule, lipiţi Celulele/Microdiscurile Energetice în punctele cele mai sensibile. Puteţi plasa Celulele/Microdiscurile Energetice diametral opus una celeilalte. Atunci are loc un fenomen de ricoşare a particulelor de energie pornind de la fiecare Celulă/Microdisc Energetic de cealaltă Celulă/Microdisc Energetic şi astfel, ţesutul înconju-rător este inundat cu mai multe particule tahionice.
c. Folosiţi o Genunchieră Tahionizată peste Celulele/Microdiscurile Energetice. Scopul acestei combinaţii este de a direcţiona energia în punctele cheie în timp ce întreaga zonă este continuu inundată cu energie.
d. Daţi jos Genunchiera şi îndepărtaţi Celulele/Microdiscurile în timp ce faceţi baie sau duş şi aplicaţi-le din nou după aceea.
e. Este întotdeauna recomandat să lăsaţi Celulele/Microdiscurile pe loc, timp de două sau trei zile după ce simptomele au dispărut. Dacă trupul nu s-a vindecat complet, simptomele vor reapărea. În această situaţie aplicaţi din nou instrumentele tahionizate.
Spirulina Tahionizată, Silica Gel şi OS-1 Remediul Antiinflamator sunt de asemenea recomandate pentru vindecarea acestui tip de problemă.
2. Organ Dezechilibrat
Exemplu – cum se tratează congestia pulmonară şi dificultăţile respiratorii:
a. Frecţionaţi întreaga zonă a plămânilor cu Panther Juice sau cu Ultra Freeze.
b. Folosind Adeziv pentru Celule, lipiţi Celulele/Microdiscurile Energetice pe punctele reflexe ale plămânilor (aflate sub scobitura claviculei şi în apropierea osului pieptului) şi/sau în partea de sus a omoplaţilor către şira spinării. Aceste puncte ajută funcţia respiratorie.
c. Îndepărtaţi-le în timp ce faceţi baie sau duş şi aplicaţi-le din nou după aceea.
d. Este întotdeauna recomandat să lăsaţi Celulele/Microdiscurile pe loc, timp de două sau trei zile după ce simptomele au dispărut. Dacă trupul nu s-a vindecat complet, simptomele vor reapărea. În această situaţie aplicaţi din nou instrumentele tahionizate.
Apa Tahionizată, Algele Verzi-Albastre, Silica Gel şi OS-8 Remediul pentru Astm Bronşic sunt de asemenea recomandate pentru vindecarea acestui tip de problemă.
3. Sistemul Imunitar
Devine tot mai evident că disfuncţiile imunitare sunt în creştere, manifestându-se cum nu se poate mai divers de la o simplă oboseală până la faza de stare a bolii. Consumarea Apei Ta-hionizate şi plasarea Celulelor/Microdiscurilor Energetice Tahionizate deasupra glandei timus revigorează sistemul imunitar şi facilitează echilibrarea acestuia. Mărimea Celulei/Micro-discului recomandat pentru un adult este cuprinsă între 15mm şi 24mm. Pentru copii, se vor folosi Celule de 8mm sau 15mm, sau Microdiscuri de 15mm.
Algele Verzi-Albastre Tahionizate, Spirulina, Silica Gel şi OS-20 Tonic pentru Sistemul Imunitar sunt de asemenea recomandate pentru sistemul imunitar.
4. Practica Meditaţiei
Mii de oameni folosesc Celulele/Microdiscurile Energetice Tahionizate pentru a-şi îmbunătăţi calitatea practicii lor meditative. Primim mereu scrisori de la ei în care ne povestesc experienţele lor. Cei mai mulţi folosesc Benzi Velcro Tahionizate ce au un buzunar interior în care pot fi plasate Celule/Microdiscuri Energetice în dreptul celui de-al treilea ochi.
Algele Verzi-Albastre Tahionizate şi Silica Gel sunt de asemenea recomandate în acest scop.
5. Performanţe Sportive
Celulele/Microdiscurile Energetice îmbunătăţesc în mod semnificativ performanţele sportive. Sportivii care le folosesc spun că au observat o reducere considerabilă a oboselii precum şi o creştere categorică a performaţei globale.
Apa Tahionizată, Spirulina, Silica Gel, Branţurile pentru Pantofi, Manşetele şi Vitalizer II sunt de asemenea recomandate pentru sportivi.
5
*Boli Cronice: Dacă vă confruntaţi cu o problemă foarte veche sau cronică, ţesuturile corpului vor reveni la starea de echilibru după mai mult timp. Nu uitaţi că trebuie să trataţi întreaga zonă. În caz contrar, în multe cazuri, timpul necesar echilibrării va creşte considerabil. Nu există o estimare a intervalului de timp în care se va produce reechilibrarea. Fiecare persoană este unică şi circumstanţele cu care se confruntă sunt unice. Fiţi deci răbdători şi gentili cu voi înşivă şi oferiţi-i corpului dvs. timpul de care are nevoie pentru a reveni la starea sa naturală de echilibru.
MĂRIMI ŞI CULORI:
Celulele Energetice Tahionizate sunt disponibile în diferite mărimi: 8mm (numai de culoare Safir şi set de 6), 13mm, 15mm, 24mm (numai de formă rotundă) şi 32mm (cu forme triunghiulare).
Culori disponibile: Ametist, Auriu, Galben, Portocaliu, Roşu, Roz, Safir, Smarald, Turcoaz şi Verde.
CONTRAINDICAŢII ŞI PRECAUŢII: Nu are
ALTE PRODUSE TAHIONIZATE UTILE:
PJ-1 Panther Juice Tahionizat
UF-1 Ultra-Freeze Tahionizat
Dot-24 Adeziv pentru Celule
FC-100 Flex-Cell 100 Tahionizat HK-M Genunchieră Tahionizată

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu