miercuri, 30 septembrie 2009

Celula Faţetată Transparentă de 75mm


Descriere:
T75-RO este folosită în primul rând pentru încărcarea apei de băut, a apei din bazinele termale, din acvarii şi a apei de baie.
Celula Energetică de 75 mm Tahionizată este o celulă trans-parentă de tip RO, cu fluxul de energie ieşind prin suprafaţa faţetată (rotunjită). Se foloseşte în primul rând pentru a ampli-fica CSOE – Câmpurile Subtile de Organizare Energetică – ale apei de băut, ale apei din bazinele termale, din piscine, acvarii, eleştee şi ale apei de baie.
MODUL DE ACŢIUNE:
Folosind instrumentele tahionizate pentru a încărca apa, de fapt sunt intensificate la maxim Câmpurile Subtile de Organizare Energetică (CSOE) ale apei, astfel încât ea îşi atinge potenţialul său maxim. Diferenţa este în mod clar ilustrată cu ajutorul măsurătorilor potenţialului bioenergetic al fiecărei ape în parte. Aceste măsurători ilustrează capacitatea unei substanţe de a atrage energie. Cercetarea independentă realizată la Laboratoarele de Cercetare PSI din Middletown, California arată că potenţialul bioenergetic al Apei Tahionizate a fost măsurat la 1 558 000%. Aceasta a fost comparată cu Apa Evian al cărei potenţial este de 222% şi care a fost folosită drept apă de control. Din această comparaţie vă puteţi da seama cât de puternică este Apa Tahionizată! Apa încărcată cu energie tahionică, pe de altă parte, ajunge de obicei la un potenţial de 15 000-20 000% care se disipă treptat de îndată ce Celula Energetică Tahionizată este îndepărtată. Maximul potenţialului apei încărcate depinde de calitatea iniţială a apei. Cu toate că diferenţa dintre Apa Tahionizată şi
6
apa încărcată este enormă, amândouă sunt valoroase pentru crearea unui stil de viaţă sănătos.
MODURI DE ÎNTREBUINŢARE:
Încărcarea Apei – De fiecare dată când beţi un pahar cu apă încărcată cu energie tahionică asimilaţi tot mai multă energie. Spre deosebire de Apa Tahionizată, puteţi bea oricâtă apă încărcată doriţi. Reţineţi că Apa Tahionizată nu se bea cu paharul. Este recomandat să nu depăşiţi pentru început mai mult de 5 până la 15 picături de Apă Tahionizată de două până la trei ori pe zi. Este important să remarcaţi diferenţa dintre apa încărcată şi Apa Tahionizată. Apa Tahionizată a fost restructurată la nivel submolecular prin procesul de Tahionizare de 14 zile. Acesta creează o antenă permanentă care, chiar după ce este ingerată şi asimilată în corp, continuă să atragă energie tahionică. Doza iniţială de Apă Tahionizată este de 5 până la 15 picături de două până la trei ori pe zi, în timp ce apa încărcată poate fi băută cu paharul, la fel ca pe apa obişnuită. Deoarece apa încărcată cu energie tahionică are un potenţial mult mai mare decât apa obişnuită, ea vă hrăneşte cu adevărat corpul. Noi credem că este cea mai bună apă de băut.
Folosind Celula Energetică de 75mm Tahionizată, sunt necesare aproape 8 ore pentru a ridica energia unui galon de apă (aproximativ 3,78 litri) până la potenţialul ei maxim. Dacă aveţi la dispoziţie un vas cu gura largă, de un galon, aşezaţi Celula de 75mm pe fundul vasului cu partea faţetată în sus, umpleţi vasul cu apă şi după aproximativ opt ore galonul de apă va fi încărcat. Lăsaţi Celula Energetică de 75mm Tahionizată în vas, reumpleţi vasul înainte de a vă culca şi, dimineaţa, apa va fi încărcată şi gata de băut. Celula de 75mm poate fi de asemenea lipită pe partea exterioară a vasului, nefiind neapărat necesar să atingă apa. Asiguraţi-vă că partea faţetată este îndreptată către apă. Puteţi folosi de asemenea Discul Tahionizat sau Dozatorul de Apă cu Celula Energetică de 75mm Tahionizată pentru a vă încărca apa de băut.
CONTRAINDICAŢII ŞI PRECAUŢII:
Nu are
ALTE PRODUSE TAHIONIZATE UTILE:
SD-1 Disc Tahionizat
WC-1 Dozator de Apă Tahionizat
TW-4 Apă Tahionizată

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu