marți, 29 septembrie 2009

Energia tahionica, o noua paradigma in vindecarea holistica

La editura ForYou a aparut o carte noua, care trateaza un subiect extrem de nou si interesant: energia tahionica. Cartea Energia tahionica, o noua paradigma in vindecarea holistica este scrisa de Gabriel Cousens si David Wagner.
Aceasta carte reveleaza o paradigma noua si absolut captivanta despre iubire si vindecarea constienta, care ar putea schimba lumea. Ea prezinta o teorie a energiei tahionului, care dezvaluie tesatura delicata in care Spiritul, kundalini, sanatatea, fizica si biologia se intalnesc intr-un dans subtil.
Atat David, cat si Gabriel au preocupari legate de tehnica, medicina traditionala, sanatate holistica, meditatii, activitati pentru pacea lumii si explorari ale cosmosului. In timpul ultimilor 12 ani, amandoi au vazut cum dispar granitele dintre stiinta si spiritualitate, iar din aceasta carte vedem ca ei au inteles ceva ce aduce o extraordinara lumina asupra magicului dans al Creatiei… o noua teorie tahionica.
Cei doi autori au unit cu succes conceptele stiintei si spiritualitatii, intrucat au creat o punte intre lumea existentei supraluminice si lumea subluminica a formei. Raspunsul la intrebarea daca tahionii exista sau nu este acum clar. Investigatiile stiintifice le-au dovedit existenta.
Teoria tahionica este completa si traseaza miscarea energiei Divine care emana din Unicul. Intuitiile, descoperirile si viziunea autorilor sunt sustinute, in mod impresionant, de date biologice si clinice. Implicatiile sunt enorme pentru vindecarea holistica si intinerirea corpului, mintii si spiritului.
Cititorii acestei carti vor intelege, in profunzime, faptul ca energia tahionica este sursa tuturor frecventelor si, in acelasi timp, sursa a tot ce inseamna vindecare. Site: www.planet-tachyon. com
Iata mai jos un fragment din carte:
TEORIA INTEGRATA A VINDECARII CU ENERGIE TAHIONICA
“Consideram ca informatiile din aceasta carte vor juca un rol important in vindecare si transformare – atat la nivel personal, cat si planetar.
Energia tahionica imbogateste, in chip miraculos, o viata orientata spre integrare, dragoste, armonie si cooperare in raporturile interumane, in locul competitiei si instrainarii. Energia tahionica este componenta a unui stil de viata care tamaduieste trupul, mintea, spiritul si planeta.
Energia tahionica deschide o poarta prin care puteti intra in legatura cu radiatia Divina si, prin urmare, va permite sa va bucurati de stralucirea voastra interioara. Pentru a aprecia pe deplin semnificatia energiei tahionice, este util sa o vedem in contextul unei paradigme a vindecarii holistice.
Din perspectiva vindecarii holistice, pentru a fi intru totul vindecat, este necesar sa existe vindecare atat la nivel fizic, cat si la nivel emotional, mental si spiritual. Cand toate aceste aspecte isi ating punctul maxim de ordine si armonie, in sistemul ayurvedic se spune ca omul respectiv are potentialul de a fi nemuritor.
Un alt lucru pe care trebuie sa‑l intelegem este ca, in drumul catre aceasta perfectiune nemuritoare, noi urmam o spirala ascendenta continua a ordinii si apoi, prin haos, ajungem la un nivel superior al ordinii, si iarasi, prin haos sau boala, atingem niveluri si mai inalte ale ordinii.
Haosul este o treapta care ne duce de la un nivel al ordinii, catre urmatorul nivel superior. Cu totii trecem prin asa ceva – indiferent daca suntem sau nu constienti de acest lucru. Fiecare nou nivel al ordinii este un nou nivel de sanatate. Acest nou nivel al ordinii se poate manifesta ca sanatate fizica, emotionala, mentala, spirituala ori sociala. Poate sa existe orice combinatie – sau pot exista toate.
Haosul devine un proces perturbator, doar atunci cand ne blocam in haos si nu mai razbatem pana la un nivel superior al ordinii. Blocarea in haos duce la aparitia dereglarilor cronice.
De exemplu, oamenii care obisnuiesc sa stea treji pana tarziu in noapte si sa se drogheze, adesea isi vor epuiza organismul si vor ajunge la haos, in ceea ce priveste sanatatea lor fizica, emotionala, mentala si spirituala. Daca vom continua cu acest mod de viata, vom continua sa degeneram in haos – ceea ce ne va duce, inevitabil, in niveluri inferioare ale ordinii.
Am putea sa ne spunem „nu mi‑e bine, am pierdut contactul cu realitatea, nu sunt alaturi de familia mea din punct de vedere emotional, mental sau spiritual – si, pe drum, am pierdut legatura cu Dumnezeu”. Cand luam hotararea de a schimba aceasta stare de lucruri si renuntam la droguri si la stilul de viata nociv, cream conditiile necesare care ne permit sa trecem la un nivel de ordine superior, in ceea ce priveste vindecarea corpurilor noastre fizice, emotionale, mentale si spirituale.
Daca invatam ceva din lucrurile pe care le‑am inteles cat timp am luat droguri si aplicam totul pentru a ne imbunatati viata emotionala, mentala si spirituala, vom putea evolua in mod natural, catre un nivel superior de sanatate fizica si nonfizica. Emotiile noastre vor reintra in ordine, iar noi putem trece la un alt nivel, bazandu‑ne pe experienta noastra legata de haos.
Desigur, asta nu inseamna ca noi recomandam drogurile. Incercam doar sa va ajutam sa intelegeti ca ciclul ordine‑haos‑ordine se petrece cu regularitate. Este un ciclu pe care il putem folosi pentru e evolua. Haosul este unul dintre cei mai mari dascali. Studiind haosul, putem incorpora aceasta lectie in viata noastra de zi cu zi, pentru a trece intr‑un nivel nou si superior al ordinii.
Exista o evolutie naturala a lantului ordine‑haos‑ordine. Doar atunci cand ajungem sa ne blocam intr‑un tipar al haosului, fara sa invatam din el ori sa evoluam cu ajutorul lui, incepem sa ne perturbam fluxul natural al energiei, rezultatul final fiind aparitia tensiunii si a bolii.
Cei mai multi oameni au parte in fiecare zi de o anumita doza de haos. E posibil sa se intample ceva si reactia noastra devine des‑centrata – un nivel al haosului. In loc sa ne continuam ziua intr‑un mod descentrat, putem sa ne oprim, sa spunem: „Trec printr‑o stare de haos”, si sa incepem sa cercetam care este cauza acestui haos si ce mesaj vrea el sa ne transmita.
E nevoie sa ne unificam gandirea, simtirea si experienta. Cand am accesat senzatia adecvata, putem sa ne rugam ori sa meditam si e posibil ca astfel sa reusim sa intelegem si sa evoluam din haos, sa trecem intr‑un nivel nou si superior al ordinii, sa ne perfectionam din punct de vedere fizic, mental, emotional si, poate, chiar spiritual.
Daca ramanem blocati in haos, vom ajunge la boala si stres. De altfel, statisticile actuale ne arata ca, la fiecare zece ani, in Statele Unite ne dublam efectiv volumul de stres pe care il traim. Oamenii se blocheaza in stres si creeaza haos la nivel de epidemie. Dar nu e necesar ca haosul sa fie o experienta de durata. Modelul nostru de a ajunge la ordine, prin haos – si apoi la urmatorul nivel superior de ordine – este procesul natural pentru a vindeca trupul, mintea si spiritul.
Cand oamenii sunt foarte sanatosi, ei nu raman prea mult timp blocati in haos.Ei sunt deschisi fata de acesta, il experimenteaza in mod constient si aleg sa evolueze spre urmatorul nivel de ordine. Noi numim aceasta abordare a haosului – parcurgerea haosului dinamic. Haosul dinamic, la orice nivel al vietii noastre, reprezinta o modalitate de a evolua.
Este o poarta prin care putem trece catre un nivel superior de integrare in planurile fizic, emotional, mental si spiritual. Iar daca intelegem, asa cum trebuie, necesitatea de a face alegeri si de a actiona cu promptitudine, vom ajunge la un nivel superior de ordine si sanatate.
Intrebarea esentiala este: ce putem face pentru a ne spori capacitatea si forta, astfel incat sa nu ramanem blocati in haos si sa trecem spre un nivel superior de ordine? Alegem ca, parcurgand haosul, sa ajungem la un nivel superior, sau alegem sa‑i permitem sistemului sa degenereze in dezordine?
Dupa cum vom demonstra, folosirea energiei tahionice ne permite sa trecem prin haosul dinamic si sa atingem urmatorul nivel de ordine, in loc sa ne impotmolim in haos si sa ramanem blocati acolo.
Energia tahionica ne ajuta in mare masura sa facem aceasta trecere, mult mai rapid. Referindu‑ne la beneficiile energiei tahionice, prezentam nu doar un model holistic de vindecare, ci si un proces prin care fiecare dintre noi poate sa dobandeasca o sanatate perfecta. In acest caz, energia curge liber prin trup, minte si spirit, fapt ce determina o continua stare de bine, in orice moment, indiferent de ceea ce se intampla in lumea exterioara.
Sistemul energetic al omului este unul dinamic. Trebuie sa fim in permanenta alimentati cu energie – iar o sursa importanta a energiei de care au nevoie oamenii este asimilata prin sistemele energetice subtile din organism.”

Cartea poate fi gasita pe site-ul editurii ForYou:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu