miercuri, 30 septembrie 2009

Sistemul Galvanic Spa™ II

Reîntineriţi-vă tenul, revitalizaţi-vă pielea capului şi răsfăţaţi-vă corpul cu ajutorul acestui sistem brevetat. Mic, inteligent şi puternic, dispozitivul programabil Galvanic Spa™ II, dotat cu o serie de curenţi galvanici autoreglabili şi cu capete interschimbabile, pentru faţă, pielea capului şi corp, funcţionează sinergic cu produse special formulate pentru a facilita transportul ingredientelor esentiale, având efect revitalizant, recuperator şi de reîntinerire. Tenul dumneavoastră luminos, părul mai bogat şi mai sănătos şi aspectul îmbunătăţit îi vor face pe ceilalţi să se întrebe care este secretul dvs.

Cine poate beneficia de acest răsfăţ?
• Femeile conştiente de importanţa aspectului sănătos al pielii, dar şi a înfăţişării generale, cu vârste între 20 şi 65 de ani, interesate de tratamentele spa de calitate, dar care nu şi le pot permite din cauza timpului şi a costului acestora.
• Bărbaţii şi femeile cu vârste între 20 şi 65 de ani, care îşi doresc un păr bogat şi sănătos.
• Bărbaţii cu vârste între 20 şi 65 de ani, preocupaţi de felul în care arată, dar şi de aspectul sănătos al pielii.

Sistemul Galvanic Spa™ II se bazează pe un dispozitiv cu trei conductori interschimbabili: Face Conductor (conductorul pentru faţă), Scalp Conductor (conductorul pentru pielea capului) şi Body Conductor (conductorul pentru corp), ce se folosesc împreună cu gelurile corespunzătoare.

Ce puteţi obţine?

Reîntinerirea înfăţişării, cu ajutorul Galvanic Spa Pre-Treatment şi Treatment Facial GelsAceste geluri faciale lucrează împreună cu conductorul pentru faţă, pentru a îndepărta celulele moarte şi pentru a permite porilor să respire, în timp ce furnizează nutrienţi benefici, care concentrează energia celulelor şi facilitează recuperarea după stres. Piela dvs. va arăta vizibil mai tânără şi va fi vibrantă şi revitalizată.
Perfecţionarea corpul cu ajutorul Galvanic Spa II Body Shaping Gel.Acest gel de corp acţionează împreună cu conductorul pentru corp, pentru a trata perniţele de grăsime şi toxinele pentru a preveni şi minimaliza celulita, pentru o piele mai fermă, mai tonifiată.
Revitalizaţi pielea capului şi părul dvs. cu ajutorul Nutriol Hair Fitness Treatment.Acest tratament avansat din punct de vedere tehnologic ajută ca părul dvs. Să arate şi să fie mai bundant. Folosind Nutriol Hair Fitness Treatment (Tratamentul de sănătate pentru păr) cu conductorul pentru pielea capului, puteţi menţine părul sănătos şi bundant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu