miercuri, 30 septembrie 2009

Centura Ultra Liberty Tahionizată


Descriere:
Liberty influenţează Câmpurile Subtile de Organizare Energetică fizice şi non-fizice.
MOD DE ACŢIUNE:
Eficienţa Centurii Liberty se datorează setului de trei Ultra Discuri de 10cm Tahionizate reprezentând unul din cele mai puternice instrumente create vreodată pentru bunăstarea personală. Aceste Ultra Discuri sunt special construite pentru a fi purtate în Centură. Centura de neopren a fost construită pentru a oferi maximum de confort şi este uşor de purtat zi şi noapte. Vă invităm să descoperiţi noi întrebuinţări pentru cele două buzunare construite în interiorul centurii.
MODURI DE ÎNTREBUINŢARE:
Liberty este folositoare mai ales pentru durerile de spate şi dezechilibrele abdominale. Vindecătorii în special preferă să poarte Centura Liberty în timpul sesiunilor de vindecare pentru a-şi mări propria energie şi eficienţa tratamentelor lor. Poate fi folosită ca o a “Treia Mână” pe spatele, pe abdomenul sau pe alte zone extinse ale corpului clientului. Liberty poate fi de asemenea folosită în maşină, pe scaune, în scaunele cu rotile şi în paturi. Atleţii folosesc energia în plus dată de Centură în timpul antrenamentelor lor, mărindu-şi atât rezistenţa cât şi performanţele. Liberty este un instrument puternic şi adaptabil, deci experimentaţi-l.
MĂRIME:
Centura Liberty se potriveşte pe orice talie cu circumferinţa de până la 112 cm. Centura nu este tahionizată.
INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE:
Nu scoateţi Ultra Discurile din plastic. Este foarte important ca Ultra Discurile să acopere zona pe care vreţi să o trataţi.
ÎNGRIJIRE:
Se spală de mână folosind săpun neutru. Se usucă la aer (nu folosiţi maşina de spălat şi nici uscătorul).
11
CONTRAINDICAŢII ŞI PRECAUŢII: Nu are ALTE PRODUSE TAHIONIZATE UTILE: PJ-1 Panther Juice Tahionizat
UF-1 Ultra Freeze Tahionizat
SG-1 Silica Gel Tahionizat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu