miercuri, 30 septembrie 2009

Ultra Discuri Tahionizate de 15cm (pachet de 3)


Descriere:
Ultra Discurile Tahionizate influenţează Câmpurile Subtile de Organizare Energetică fizice şi non-fizice.
Cercetările au arătat că Ultra Discurile Tahionizate plasate peste tabloul electric de acasă sau de la birou neutralizează efectele negative ale CEM (câmpurilor electromagnetice) şi, în acelaşi timp, îmbunătăţesc funcţionarea biologică. Aceste cercetări de pionierat afirmă de asemenea că dacă circuitele din casa dvs. sunt protejate cu Discuri Tahionizate, mâncarea preparată cu ajutorul dispozitivelor electrice de bucătărie are mai multă energie.
Ultra Discurile Tahionizate sunt construite dintr-un dioxid de siliciu special ce a fost proiectat ştiinţific pentru industria high-tech. Dacă Ultra Discul se sparge, stratul protector laminat va menţine toate bucăţile la un loc şi discul va rămâne în continuare la fel de eficient! Este important să nu îndepărtaţi stratul protector laminat.
MOD DE ACŢIUNE:
Ultra Discurile Tahionizate au întrebuinţări multiple. Le puteţi plasa peste tabloul electric, pe computere, frigidere, televizoare şi laptop-uri pentru a neutraliza efectelenegative ale CEM şi pentru a îmbunătăţi funcţionarea biologică. Puteţi încărca apa, plantele medicinale, suplimentele nutritive, fructele, legumele şi cerealele dvs. cu Ultra Discurile, ridicând potenţialul lor energetic. Le puteţi pune chiar şi în grădină pentru ca plantele să crească mai sănătoase şi să obţineţi o recoltă mai bogată de legume şi flori. Mulţi oameni folosesc Discurile pentru a dormi mai bine noaptea şi/sau pentru a avea vise mai frumoase.
MODURI DE ÎNTREBUINŢARE:
Pentru tabloul electric:
1. Deschideţi tabloul electric.
2. Folosiţi orice tip de bandă adezivă adecvată şi lipiţi Ultra Discurile Tahionizate de partea interioară a uşii tabloului electric.
3. Ultra Discurile Tahionizate trebuie să acopere cel puţin 80% din tabloul electric pentru a vă asigura protecţia.
Pentru computer:
Se recomandă folosirea unui Ultra Disc Tahionizat pe monitorul computerului chiar dacă aveţi Ultra Discuri la tabloul electric. Lipiţi pur şi simplu Ultra Discul pe partea din spate a monitorului computerului cu orice tip de bandă adezivă adecvată acelei suprafeţe.
Pentru frigider:
Plasaţi Ultra Discurile Tahionizate sub sertarele din frigiderul dvs. Plasându-le în sertare, aflate de obicei în partea de jos a frigiderului, se energizează tot ce se află deasupra discurilor, ridicând astfel nivelul bioenergetic al tuturor fructelor şi legumelor din frigider.
Pentru apa de băut:
13
Aşezaţi un vas cu un galon de apă (3,78 litri) pe un Ultra Disc Tahionizat şi în aproximativ 5 ore apa va fi încărcată la potenţialul său maxim. Această apă încărcată este ideală pentru băut şi pentru udatul plantelor.
Pentru a dormi mai bine noaptea:
Lipiţi un Ultra Disc Tahionizat la capul patului cu orice tip de bandă adezivă adecvată suprafeţei. Ideal este să fie plasat la 15cm deasupra sau dedesubtul nivelului capului astfel încât energia să curgă mai degrabă prin câmpul dvs. energetic decât prin corpul dvs. fizic. Cei care folosesc Discul în acest mod povestesc că au reuşit să-şi amintescă vise în întregime şi somnul a fost mult mai odihnitor.
Pentru grădină:
Puneţi un Ultra Disc Tahionizat în pământ la capătul unui rând. Acesta va energiza solul şi astfel plantele vor creşte mai puternice şi mai sănătoase, producând mai multe flori şi legume.
NOTĂ SPECIALĂ:
Energia curge pe ambele părţi ale Ultra Discului, astfel că nu contează care parte este orientată în sus.
MĂRIMI:
Ultra Discurile Tahionizate sunt disponibile în 2 variante: de 10cm şi de 15cm şi sunt câte unul sau câte 3 la pachet.
CONTRAINDICAŢII ŞI PRECAUŢII: Nu are
ALTE PRODUSE TAHIONIZATE UTILE:
CUB-1 Cubul Tahionizat
PC-MD Microdiscuri pentru Telefon Tahionizate
TSD-40 Praf Stelar Tahionizat
SD-3U Ultra Discuri Tahionizate (pachet de 3)

Un comentariu: